Over BeheerVisie

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Over BeheerVisie

BeheerVisie helpt gemeenten, intercommunalen en andere organisaties om meldingen over het openbaar domein snel, goed en gestructureerd af te handelen. Dat wil zeggen: binnen vastgestelde normtijden en met een transparante workflow. Daarbij beschikt iedere medewerker over dezelfde, actuele informatie en wordt élke afspraak gegarandeerd nagekomen. Hiermee verbeteren de dienstverlening en risicobeheersing van de gemeente en worden kosten bespaard.

Applicaties

Met MeldDesk is BeheerVisie marktleider in Nederland op het gebied van efficiënt meldingenmanagement.

Onze applicatie heeft een open structuur, zodat de informatie gedeeld kan worden met andere applicaties. Koppelingen bevestigen onze expertise in het bedrijfsproces waar wij ons op richten.

Advies en support

BeheerVisie is een bedrijf met zeer korte lijnen en eigen ontwikkelaars. Wij hebben gespecialiseerde consultants, die u kunnen adviseren bij zowel een eenvoudige dataconversie als zeer complexe vraagstukken. Voor gebruikers van onze pakketten hebben we een eigen helpdesk en supportafdeling.

Onderdeel van Conxillium

BeheerVisie is onderdeel van Conxillium, een groep van IT-bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in hoogwaardige software voor een betrouwbare en klantvriendelijke lokale overheid. De Conxillium-bedrijven focussen zich bewust op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op hun eigen specifieke vakgebied. Die scherpe focus zorgt ervoor dat zij dicht bij de gebruiker staan en de ins & outs van de werkprocessen als geen ander begrijpen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”demo-aanvragen”][vc_empty_space][vc_widget_sidebar sidebar_id=”sidebar-team”][/vc_column][/vc_row]