De roadmap voor 2020 – wat komt eraan dit jaar?

BeheerVisie roadmap 2020

Inmiddels is 2020 al weer een tijdje bezig en zijn we bij BeheerVisie al weer druk aan het ontwikkelen. In dit artikel geven een een inkijk in onze roadmap van 2020. Naast dat we weer een flink aantal functionaliteiten gaan doorontwikkelingen komen er weer een aantal mooie nieuwe producten aan. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

Webformulieren voldoen aan de digitoegankelijkheidseisen

Eén van de nieuwe producten bij BeheerVisie is de ontwikkeling van nieuwe webformulieren. De webformulieren zijn de formulieren die je op je website kunt plaatsen, zodat burgers makkelijk een melding kunnen doen. Los van gave nieuwe features, zoals het abonneren op een bestaande melding, zijn de nieuwe webformulieren geheel volgens de standaard voor digitale toegankelijkheid en kun je gebruik maken van je eigen kaartlagen. Meer informatie over de webformulieren lees je hier.

De nieuwe MijnGemeente App

De huidige MijnGemeente App bestaat al een aantal jaar en is inmiddels aan vervanging toe. Tijd voor een compleet nieuwe MijnGemeente App! De MijnGemeente is de app waarmee inwoners van de gemeente meldingen kunnen doen via hun smartphone of tablet. Deze meldingen komen direct binnen in de MeldDesk-database van de gemeente, zodat deze automatisch doorgezet kan worden naar de verantwoordelijke persoon. De nieuwe MijnGemeente app krijgt een vernieuwd design en vele nieuwe functionaliteiten, zoals het kunnen volgen van eigen meldingen.

Meldingen handhaving automatisch doorzetten door koppeling CityControl

Ook wordt het dit jaar mogelijk om MeldDesk te koppelen met CityControl van Sigmax. CityControl is het digitale platform voor het uitvoeren van toezicht en handhaving. De koppeling met MeldDesk zorgt ervoor dat alle meldingen rondom de handhaving automatisch naar CityControl worden doorgezet en hier afgehandeld kunnen worden. Ook is het mogelijk om een terugkoppeling via MeldDesk in te stellen.

Ons nieuwe SaaS-product: Reppido

Inmiddels zijn wij al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuwe meldingenapplicatie die volledig SaaS is: Reppido. Burgers kunnen met Reppido via een volledig responsive website meldingen aanmaken en inzien. Dit jaar gaan we deze module koppelen aan MeldDesk, zodat burgers via een nieuw en modern kanaal ook meldingen kunnen doen.

 

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!