binnenbeter

BinnenBeter is een integrale SaaS applicatie die gemeenten ondersteunt bij het efficiënt en effectief afhandelen van meldingen openbare ruimte. 

Waarom binnenbeter?

BinnenBeter is dé oplossing voor gemeenten die streven naar een gestroomlijnde en effectieve afhandeling van meldingen. Met BinnenBeter kun je op een georganiseerde en transparante manier de behoeften van inwoners aanpakken en de leefbaarheid verbeteren.

1. overzichtelijk

Snel en gemakkelijk overzicht met intuïtieve dashboards en takenlijsten.

BinnenBeter biedt snelle weergaven en overzichtelijke dashboards, waardoor je snel kan zien welke meldingen aandacht nodig hebben. Hierdoor is het eenvoudig prioriteiten stellen en efficiënt werken.

2. efficient

Snelle en efficiënte afhandeling door gestroomlijnde workflow en handige tools.

BinnenBeter optimaliseert de meldingsafhandeling met een gestroomlijnde workflow. Stappen kunnen worden geautomatiseerd, en het systeem biedt handige tools, zoals het splitsen van meldingen of het koppelen van dubbele meldingen, om het proces verder te versnellen en efficiëntie te bevorderen.

3. transparant

Verbeterde inwonersbetrokkenheid door automatische statusupdates en communicatie.

Met BinnenBeter kan je als gemeente inwoners actief betrekken bij het meldingsproces. Automatische statusupdates houden inwoners op de hoogte van de voortgang van hun meldingen, terwijl directe communicatie mogelijk is in situaties waar automatische updates niet volstaan. Dit bevordert de betrokkenheid van inwoners en versterkt de relatie tussen de gemeente en de inwoner.

Buitenbeter

BinnenBeter is volledig geïntegreerd met de BuitenBeter app, dit zorgt voor een naadloze en directe communicatie tussen uw gemeente en inwoners. Dit maakt het mogelijk om meldingen eenvoudig en efficiënt te registreren, op te volgen en af te handelen.  

1. ontvang de juiste informatie

Met BinnenBeter heb je de volledige controle over de informatie die aan de melder wordt getoond in BuitenBeter. Door eigen categorieën, aanvullende vragen en relevante tekstinformatie op basis van de categorieën te definiëren, kan je ervoor zorgen dat meldingen vanaf het begin van het proces alle benodigde informatie bevatten. Dit zorgt voor dat meldingen makkelijker en sneller opgepakt kunnen worden wat resulteert in een vlotte en efficiënte afhandeling. 

2. directe interactie

Sta rechtstreeks in contact met inwoners die meldingen hebben ingediend via de BuitenBeter app. Deel relevante informatie, zoals geschatte tijdlijnen, bijzondere omstandigheden en bedankjes voor de betrokkenheid van inwoners. Houd hen op de hoogte van de voortgang van hun melding, beantwoord vragen en vraag aanvullende informatie indien nodig. Dit bevordert een gevoel van transparantie en betrokkenheid en creëert een gevoel van wederzijds begrip en samenwerking. 

3. realtime updates

Status updates in BinnenBeter worden automatisch teruggestuurd naar de BuitenBeter app. Inwoners kunnen de voortgang van hun meldingen in real-time volgen, wat zorgt voor duidelijkheid en minder vragen. 

MEER WETEN?

Met BinnenBeter kunt je de meldingsafhandeling stroomlijnen, inwoners betrekken en de leefbaarheid in uw gemeente verbeteren. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende demo en ontdek hoe BinnenBeter je kan ondersteunen bij het creëren van een efficiënt en betrokken meldingsproces.