We stellen je voor aan… Dion van Gijtenbeek!

Dion van Gijtenbeek

Om de mensen achter BeheerVisie beter te leren kennen stellen we u telkens voor aan één van onze collega’s. Deze keer is accountmanager en groot Feyenoord-fan Dion van Gijtenbeek aan de beurt. Dion, wie ben je en hoe ben je bij BeheerVisie terecht gekomen?

Ik ben Dion van Gijtenbeek, 29 jaar en ik woon in Leidschendam. In 2016 ben ik begonnen bij BeheerVisie als sales medewerker, na mijn opleiding Commerciële Economie. Ik heb commerciële economie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Eigenlijk was ik destijds helemaal niet op zoek naar een salesfunctie, maar toevallig kwam deze functie op mijn pad. Nu zit ik inmiddels 3 jaar bij BeheerVisie en heb een ontzettend leuke en leerzame tijd achter de rug. Ik kwam binnen zonder ervaring met gemeenten of ICT. Maar de vakkennis die ik bij BeheerVisie heb opgedaan is enorm gegroeid. Nu weet ik precies hoe de gemeenteprocessen werken en wat de behoeften van onze klanten zijn.

Waarom vind je de salesfunctie bij BeheerVisie toch heel leuk?

Mijn functie is enorm divers en eigenlijk geen typische salesbaan. Omdat we zo’n klein bedrijf zijn ben ik niet alleen puur met verkoop bezig, maar doe ik ook marktonderzoeken, onderhoud ik relaties met de klanten en signaleer ik toffe new business kansen. Het leuke bij BeheerVisie is dat onze klanten echt centraal staan. Wij werken alleen samen met klanten die bij ons passen, in plaats van het scoren van snelle orders. De trajecten in de gemeentemarkt duren langer dan in de meeste branches. Hierbij is vertrouwen echt key. De klant moet voelen dat je meedenkt, dat je hem snapt. Je creëert echt samen een project, en hier krijg ik enorm veel energie van.

Dat klinkt echt gaaf! En wat vind je het leukste bij BeheerVisie?

Geen dag is hetzelfde! De ene dag ben ik continu bezig met het spotten van new business klanten. De andere dag sta ik op een beurs of geef ik presentaties bij gemeenten. Op dit moment ben ik ook bezig met een marktonderzoek, waarbij we analyseren waar de behoeften van gemeenten liggen op het gebied van meldingen openbare ruimte. Die afwisseling in mijn werk maakt het super interessant.

Daarnaast zijn we een klein en hecht team. Alle effort die je in je werk stopt zie je dan ook direct terug in het bedrijf; iedereen binnen het bedrijf heeft een belangrijke rol. Daarnaast ben je niet alleen bezig in de operatie, maar denk je ook mee op strategisch niveau. Die combinatie zorgt ervoor dat ik telkens uitgedaagd wordt. En uiteraard vind ik het na werktijd ook erg gezellig met collega’s. Tijdens onze gamenights laat ik mijn collega’s graag zien wie hier de beste FIFA’er is 😉

En wat doe je als je niet aan het werk bent?

In het weekend geniet ik volop van het leven. Lekker borrelen en op stap met mijn vrienden in Den Haag. Ook houd ik van sporten en heb ik vroeger altijd fanatiek gevoetbald. Maar mijn grootste hobby is toch wel echt mijn cluppie Feyenoord. Elke zondag zit ik met mijn vrienden in de Kuip of voor de TV om de wedstrijden te kijken.