Nieuwe MeldDesk app komt eraan!

MeldDesk App nieuw BeheerVisie

In de ontwikkeling van MeldDesk hebben wij niet stilgezeten. Binnenkort wordt namelijk de nieuwe MeldDesk App gelanceerd! Benieuwd wat er is verbeterd ten opzichte van de oude app? Lees dan verder.

MeldDesk App

De MeldDesk App is bedoeld voor de buitendienstmedewerker en de onderaannemer in het veld. In MeldDesk kunnen meldingen worden toegewezen aan de juiste persoon. In de MeldDesk App kunnen zij vervolgens direct op hun smartphone of tablet welke meldingen voor hen bedoeld zijn. Ook kun je in de app makkelijk meldingen terugvinden op de kaart, waarna je vanuit de app jezelf ook naar deze plek kunt navigeren naar de locatie van de melding. Als laatste kun je eenvoudig je eigen waarneming over de melding in de app zetten en krijgt de burger direct een terugkoppeling zodra de melding is opgelost.

Wat is er vernieuwd?

Allereerst hebben we de look & feel van het product flink verbeterd. Voor de ontwikkeling van deze app hebben we nauw samengewerkt met een UX designer. Hierdoor is de app een stuk gebruiksvriendelijker geworden en is de look & feel verbeterd. Ook staat in de app de kaart meer centraal, waardoor het eenvoudiger is om kaart-georiënteerd te werken. Daarnaast hebben we meer overzicht gecreëerd in het tonen van de werkvoorraad. Het is nu mogelijk om meldingen en acties terug te vinden in de voorraad en ook kun je de acties terugvinden op de kaart. Als laatste is de app een stuk sneller en stabieler. De performance van de app is flink verbeterd en de wijze waarop wij de app hebben ontwikkeld zorgt ervoor dat de app minder fouten bevat.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe MeldDesk app? Stuur dan een mail naar info@beheervisie.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.