Top
 

Nieuws

De afgelopen dagen is er een hoop veranderd voor ons allemaal. Het Corona-virus heeft een behoorlijke impact op de gehele maatschappij. De aangescherpte maatregelen van de overheid hebben impact op alle organisaties in Nederland. Waar (volks)gezondheid uiteraard voorop staat, proberen wij vanuit BeheerVisie tegelijkertijd op een veilige en efficiënte manier onze processen én die van onze klanten zoveel mogelijk door te laten gaan.   

Release 20.6 is een feit! Met de hulp van onze klanten hebben we in deze release 15 bugs en 10 wensen doorgevoerd. Hierbij hebben we ook de feedback verwerkt die we hebben ontvangen tijdens de ‘Rond de Tafelsessies’, waaronder het bekend maken van de reeds bekende bugs die nog niet zijn opgelost. Benieuwd naar de highlights van deze releases?

Bij BeheerVisie zijn we continu bezig met het verbeteren van onze software. Onze software heeft weer een flinke update gehad en er komt binnenkort een nieuwe release aan. In deze release hebben we maar liefst 50 bugs opgelost en 25 wensen doorgevoerd. In dit artikel volgen alvast enkele highlights uit de release.

Sinds 18 juni 2019 is BeheerVisie officieel StUF BG 3.10 compliant. StUF Basis Gegevens (StUF-BG) is een berichtenstandaard voor de uitwisseling van basis- en kerngegevens binnen en tussen gemeenten en samenwerkende overheidsorganisaties. Bijvoorbeeld uitwisselingen van gegevens over personen, bedrijven en gebouwen. Om deze certificering te behalen heeft BeheerVisie de StUF BG Opvragen van een Natuurlijk Persoon test gedaan en met succes behaald. Daarom zijn wij nu BG-StUF 3.10 compliant. Wat is StUF? De Standaard Uitwisseling Formaat (StUF) is een berichtenstandaard en bevat

Niek Duitscher is onze nieuwste aanwinst en werkt sinds een paar weken bij BeheerVisie. In dit artikel stelt hij zich aan u voor en vertelt hij over zijn functie bij BeheerVisie. Hoi Niek, kun je wat over jezelf vertellen? Ik ben Niek, 31 jaar en ik woon samen met mijn vriendin en hond in het centrum van Leiden. Ik heb gestudeerd in Groningen, en hier kom ik nog steeds regelmatig. Sinds een paar weken ben ik werkzaam bij BeheerVisie als accountmanager, waar