over beheervisie

BeheerVisie helpt gemeenten, waterschappen, groenbeheerders en andere organisaties bij het afhandelen van meldingen over de openbare ruimte.
Het doel is om deze meldingen snel, goed en gestructureerd af te handelen binnen vastgestelde normtijden met een transparante workflow. Daarbij beschikt iedere medewerker over dezelfde, actuele informatie en wordt elke afspraak nagekomen. Zo verbetert de gemeente haar dienstverlening en risicobeheersing én wordt er bespaard op kosten.

Applicaties

melddesk

Met MeldDesk is BeheerVisie marktleider op het gebied van efficiënt meldingenmanagement. MeldDesk is een lokaal informatiesysteem voor het registreren van meldingen in de openbare ruimte. Door gebruik te maken van MeldDesk verkort je de doorlooptijden, verbeter je de dienstverlening en voorkom je veelgemaakte fouten. Het lokale systeem is flexibel in te richten waardoor het altijd aansluit bij de wensen en eisen van jouw organisatie. 

reppido

Reppido is een meldingenplatform gebaseerd op het SAAS principe. Het platform maakt het mogelijk om meldingen uit het openbaar domein snel en digitaal af te handelen. Als gemeente of intercommunicale heb je met Reppido een oplossing voor het volledige meldingenproces. Zo zorgen we samen voor een veilige en schone leefomgeving.

Advies en support

BeheerVisie is een bedrijf met zeer korte lijnen en eigen ontwikkelaars. Wij hebben gespecialiseerde consultants, die u kunnen adviseren bij zowel een eenvoudige dataconversie als zeer complexe vraagstukken. Voor gebruikers van onze pakketten hebben we een eigen helpdesk en supportafdeling.

Onderdeel van conxillium

BeheerVisie is onderdeel van Conxillium, een groep van IT-bedrijven die zich heeft gespecialiseerd in hoogwaardige software voor lokale overheden en hiermee bijdraagt aan een hoge tevredenheid van burgers. De Conxillium-bedrijven focussen zich bewust op het maken van de meest gebruiksvriendelijke en doordachte applicatie op hun eigen specifieke vakgebied. Die scherpe focus zorgt ervoor dat zij dicht bij de gebruiker staan en de ins & outs van de werkprocessen als geen ander begrijpen.