Maak kennis met onze consultant Adam Tetz!

social-post-adam

Als klant van BeheerVisie werk je veel met onze applicatie. Maar welke mensen zijn nou de hele dag in de weer met MeldDesk? In deze nieuwsbrief stellen wij je voor aan onze nieuwste consultant: Adam Tetz.

Hoi Adam, kun je eens wat over jezelf vertellen?

Ik ben Adam Tetz, 27 jaar en ik ben geboren in Blackpool, Engeland. Momenteel woon ik in Stevensweert samen met mijn vriendin. In de zomer van 2018 ben ik begonnen bij BeheerVisie als consultant. Als consultant mag ik mij elke dag bezig houden met het helpen van de klant bij het implementeren van MeldDesk. Echt heel tof om te doen!

Klinkt goed! Maar hoe ben je dan bij BeheerVisie terecht gekomen?

De gemeentewereld is altijd een rode draad geweest in mijn werk. Bij mijn allereerste stage kwam ik in aanraking met de gemeentewereld. Na mijn opleiding ben ik begonnen als helpdesk-medewerker bij de gemeente Maasgouw, maar ben daarna doorgegroeid tot systeem-netwerkbeheerder. Ik merkte dat ik graag wilde doorleren om meer verdieping in mijn werk te zoeken. Ik kreeg toen de kans om de opleiding HBO IT Service Management te doen en dit greep ik met beide handen aan.

Afgelopen zomer heb ik dan ook deze opleiding behaald. Na 5 jaar bij de gemeente Maasgouw ben ik gaan werken bij de gemeente Leudal, waar ik functioneel beheerder werd van MeldDesk. Door gesprekken met Remco bij de gemeente Leudal werd ik erg enthousiast van BeheerVisie. Zo’n baan wilde ik ook! Twee jaar later, toen ik bij de gemeente Stein gedetacheerd zat, kwam ik Remco weer tegen tijdens een implementatie van MeldDesk. Op dat moment zocht BeheerVisie een nieuwe consultant. Die kans heb ik niet laten gaan!

Een goede aanwinst voor BeheerVisie dus! Maar wat doe je dan precies de hele dag?

Ik zie mezelf echt als een vliegende kiep. Binnen het bedrijf heb je aan de ene kant de ontwikkelaars die de software ontwikkelen en aan de andere kant onze salesafdeling, die de software verkopen aan de klant. Als consultant zit ik daar tussenin. Wij vertalen de wensen van de klanten naar onze software en hun processen. Hoe kunnen wij de gemeente slimmer laten werken? Hoe kan het meldingenmanagement efficiënter worden ingevuld? Dit zijn vragen waar ik mij mee bezig houd.

Zo’n dag als consultant, hoe ziet dat er nou uit?

Het is enorm afwisselend werk; geen dag is hetzelfde! En dat is wat de baan ook zo leuk maakt. De ene dag help ik onze klanten met vragen die zij via onze helpdesk hebben gesteld. De andere dag ben ik de hele dag op pad om trainingen te geven of onze software te implementeren. Het leuke aan deze functie is dat ik elke dag weer een kijkje in de keuken krijg van verschillende gemeenten. Elke gemeente pakt de processen rondom meldingen weer anders aan en dit is enorm interessant om te zien.

Maar naast alleen maar werken doe je vast ook nog wel andere dingen, toch?

Zeker weten! Ik houd enorm van de autowereld. Vroeger heb ik zelf veel geraced en nog steeds ben ik starter bij races. Over twintig jaar zie je mij vast ergens keihard over een baan scheuren 😉. Ook ben ik enorm muziek-fan en draai ik graag plaatjes op mijn platenspeler. Mijn vriendin hoort me regelmatig keihard meeblèren op heerlijke classic rock hitjes. Als laatste zie je mij in de zomer regelmatig uit mijn dak gaan op festivals of achter mijn wakeboard hangen.

Bedankt voor het interview Adam! Als je nog vragen hebt over dit interview of je wilt graag in contact komen met Adam, stuur dan een e-mail naar info@beheervisie.nl.