Referenties

Lees hier over de ervaringen van onze klanten.

In 2013 richtte de gemeente Huizen haar proces rondom de meldingen over de openbare ruimte anders in voor een betere afhandeling. In november 2015 stapte Huizen over op de applicatie MeldDesk van BeheerVisie.

Maastricht werkt sinds 2006 met MeldDesk. In 2015 kwam de nieuwe versie bij een aanbesteding uit als oplossing met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Om het pakket zo goed mogelijk te benutten, werd de organisatie zorgvuldig voorbereid.

Sinds 2016 werkt de gemeente Oosterhout voor meldingen en klachten over de openbare ruimte met het informatiesysteem MeldDesk. Het resultaat: de afhandeltijd van meldingen halveerde binnen een jaar.

Jaarlijks krijgt Papendrecht tussen de 3.500 en 4.000 meldingen over de openbare ruimte. De verwachting is dat dit aantal zal stijgen nu inwoners ook anoniem meldingen kunnen doen. De gemeente heeft daar bewust voor gekozen.

Sinds 2012 gebruikt de gemeente Vlissingen de applicatie MeldDesk. Inmiddels worden bijna alle modules benut: niet alleen voor meldingen over de openbare ruimte, ook voor meldingen over woon- en drugsoverlast.

Vanaf 2016 maken Wassenaar en Voorschoten gebruik van MeldDesk. Applicatiebeheerder Aigul Keijzer: “Meldingen kunnen nu meteen digitaal worden doorgezet naar een medewerker. Dat bespaart veel tijd en levert een duidelijke kwaliteitsverbetering op in het verwerkingsproces.”

Dankzij MeldDesk kan de Groningse gemeente Westerwolde steeds betere dienstverlening bieden aan inwoners. Functioneel Applicatiebeheerder Mike van Vliet: “We kunnen snel anticiperen op binnengekomen meldingen, deze correct afhandelen en inwoners hier tijdig over informeren.”

In november 2012 nam de gemeente Zuidplas MeldDesk in gebruik. Hiermee kan zij eenvoudig en eenduidig meldingen registreren en beheren. Met de komst van de applicatie behoort de papieren rompslomp eindelijk tot de verleden tijd.

Gemeente Midden-Delfland maakt sinds 2013 naar volle tevredenheid gebruik van MeldDesk. Ondertussen heeft de gemeente de applicatie fors uitgebreid. Beleidsmedewerker Edwin Bom: “Met MeldDesk hebben we alle benodigde functionaliteiten in huis.”

Bij gemeente Meierijstad zijn de meldingen beter af te handelen en inzichtelijker door het gebruik van MeldDesk. Ook piekmomenten kunnen medewerkers dankzij het meldingenmanagementsysteem voorspellen. De bezetting is dan ook altijd optimaal om meldingen op te volgen.

op maat gemaakte oplossingen

Sta jij binnenkort als tevreden klant tussen deze lijst? We helpen je graag aan een op maat gemaakte oplossing zodat jouw organisatie meldingen van de openbare ruimte efficiënter kan oppakken dan ooit.

Neem contact met ons op

Geheel vrijblijvend, gericht op jouw doelstelling.