Reppido

Reppido is een meldingenplatform gebaseerd op het SAAS principe. Het platform maakt het mogelijk om meldingen uit het openbaar domein snel en digitaal af te handelen. Als gemeente of intercommunicale heb je met Reppido een oplossing voor het volledige meldingenproces. Zo zorgen we samen voor een veilige en schone leefomgeving.

Waarom Reppido?

Reppido is een compleet en uitgebreid meldingenplatform dat jou, als gemeente, in staat stelt om het gehele meldingenproces te digitaliseren: van de binnengekomen melding tot de afhandeling ervan.
Reppido wordt gebruikt door inwoners, gemeenten, buitendienst en onderaannemers. Een goede doorloop en samenwerking met alle partijen is essentieel voor het behouden van een schone en veilige leefomgeving. Met Reppido breng je deze partijen samen en zijn alle stappen in het meldingenproces volledig digitaal en automatisch. Waarom is het belangrijk dit goed te regelen? Dat lees je in onderstaande drie stappen.

1. Tevreden inwoners

Inwoners kunnen alle meldingen via één centraal platform doen, via verschillende apparaten. Er zijn geen verschillende webformulieren en websites meer nodig. Daarnaast worden de meldingen van inwoners sneller opgelost door het digitale proces van de gemeente.

2. minder risico's

Incidenten in de openbare ruimte kunnen een gevaar vormen. Denk bijvoorbeeld aan een gat in de weg of een boomwortel die omhoog is gekomen. Door snel te reageren op meldingen van inwoners worden onveilige situaties sneller opgelost en risico’s op een verkeerde afloop, verminderd.

3. kosten besparend

Door het proces te optimaliseren én automatiseren, zijn er minder schakels nodig in het proces, is er minder papierwerk en hoeft de gemeente minder handmatig werk te doen. Dit bespaart een hoop kosten en vergroot het werkplezier van de medewerkers.

drie onderdelen, één platform

Reppido maakt gebruik van drie verschillende onderdelen binnen één overkoepelend platform. Dit zorgt ervoor dat diverse partijen snel en laagdrempelig met elkaar in contact zijn. Hieronder lees je welke drie onderdelen er zijn en voor wie deze onderdelen bedoeld zijn.

reppido citizen

Reppido Citizen is bedoeld voor inwoners zodat zij gemakkelijk en snel een melding kunnen doen van alle incidenten die in de buitenruimte die zij waarnemen. Selecteer je locatie, maak een foto van het incident en stuur het op naar de gemeente. De gemeente gaat dan direct aan de slag met het oplossen van de melding. Zo eenvoudig kan het zijn!

reppido municipality

Reppido Municipality is het centrale werksysteem waarin alle meldingen binnenkomen en gestructureerd worden vastgelegd. Met automatische workflows en slimme rapportages heb je als gemeente een goed overzicht en hoeven medewerkers de meldingen niet meer handmatig te verwerken.

reppido caretaker

Met Reppido Caretaker heb je op je tablet of telefoon je gehele werkvoorraad in één overzicht: helemaal digitaal. Met de app kun je meteen op de kaart zien waar de melding is en voor jezelf een slimme route inplannen. Zo worden incidenten uit de leefomgeving sneller afgehandeld en houd je de leefomgeving schoon en veilig.

Reppido Citizen
Reppido Municipality
Reppido Caretaker

Meer weten?

Wil je meer weten over Reppido, de functionaliteiten en de mogelijkheden voor jouw gemeente? Kijk dan op de website van Reppido voor meer informatie of vraag direct een demo aan.