GBIdag 21 maart – Amersfoort

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4877″ img_size=”full”][vc_empty_space][vc_column_text]Op 21 maart 2019 vindt de GBIdag plaats in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Als specialist op het gebied van meldingen openbare ruimte en doordat wij een koppeling hebben met GBI staan wij ook weer op deze dag.

Sporen

De GBIdag is de dag waarop gebruikers van GBI, het beheersysteem van DataQuint en Antea Group, worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rond de software en de openbare ruimte. Het thema van dit jaar is Sporen. Op het programma staan veel interessante lezingen gericht op proces en de inhoud van het vakgebied beheer, data & informatie en GBI.

Informatiemarkt

Wij staan dit jaar op de informatiemarkt, waar we u meer laten zien over de koppeling tussen GBI en MeldDesk. Kom bij ons langs op de stand en praat met ons verder over beheer en meldingen in de openbare ruimte. U kunt zich via deze link aanmelden voor de GBIdag.

Zien wij u op 21 maart?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Related Posts